Schoonmaak voor bedrijven

Schoonmaakbedrijf Ja-Netjes is met name te vinden binnen de zakelijke markt waar we schoonmaakdiensten leveren voor kantoren, bedrijven en restaurants. Soms gaat het om bedrijven van een aantal verdiepingen, soms alleen om het sanitaire deel van een klein bedrijf. Welke schoonmaakdienst u ook zoekt, wij kunnen het voor u verzorgen.

JPer locatie werken we met vaste medewerkers zodat u weet wie u over de vloer krijgt.

JOnze vaste en nieuwe klanten waarderen ons werk dankzij de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, stiptheid, zorgzaamheid en de prettige communicatie.

  • Periodiek interieurverzorging kantoren
  • Dagelijkse interieurverzorging kantoren
  • Vaste kracht(en) op uw locatie
  • Ruim 20 jaar ervaring

Ja-Netjes is een professioneel schoonmaakbedrijf dus we gaan u niet vertellen dat we goede schoonmaakdiensten leveren. Dát we dat doen is een vanzelfsprekendheid. We werken met veel plezier aan elk project, groot of klein tijdens periodieke of dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. We houden van ons vak, en dat laat uw pand stralen. Zo simpel is het.

Ja-Netjes levert schoonmaakdiensten voor kantoorpanden in Almere, Blaricum, Laren, Soest en Amersfoort e.o. We zorgen ervoor dat u als bedrijf een vast gezicht of vaste gezichten als schoonmaakmedewerker(s) heeft. U kunt ons benaderen voor periodiek of dagelijks schoonmaakwerk. U zult merken dat we een prettig contact nastreven en investeren in een langdurige samenwerking. Tot nu toe slagen we hierin. Klanten worden bij Ja-netjes al snel vaste klanten.