Schoonmaak allround

Schoonmaakbedrijf Ja-Netjes is vooral actief binnen de zakelijke markt in de regio’s Almere, Blaricum, Laren, Soest en Amersfoort e.o. Hieronder vindt u een aantal van onze diensten. Spreekt ons bedrijf u aan, maar heeft u ander schoonmaakuitdagingen waar u een professional voor wilt inhuren? Neem dan gerust contact op. We kijken graag wat we (binnen ons netwerk) voor u kunnen doen.

Schoonmaak van kantoren

Een schoon kantoor is meer dan alleen een werkplek. Een verzorgd en hygiënisch kantoor helpt werknemers efficiënter te werken en gezond te blijven. Schoonmaakbedrijf Ja-Netjes zorgt voor een hygiënische werkomgeving in uw kantoor.

Interieurreiniging gebouwen

Kantoorgebouw, wooncomplex, openbare instelling, scholen en zelfs restaurants? Wij bieden de juiste reinigingsoplossing voor elk interieur.

Vloerreiniging

Met plezier zorgen we voor een grondige reiniging van alle vloeren, met zachtheid voor het materiaal, maar grondig en hygiënisch voor de werk- of leefomgeving.

Sanitair-reiniging

Geen behoefte aan dagelijkse schoonmaak voor het hele interieur, maar wel voor het sanitair? Schoonmaakbedrijf Ja-Netjes verzorgt het.

Glazenwassen

Heeft u weer een streepvrije blik nodig? Wij werken samen met experts op het gebied van raam- en glasreiniging.