Ja-netjes, zo hoort het te zijn!

Ja-Netjes is in 2002 opgericht door Janet Stikvoort. De firmanaam is simpelweg afgeleid van deze naam, maar geeft ook weer waar het schoonmaakbedrijf voor staat.

Ja Netjes

Ja Netjes schoonmaakbedrijf

Kwalitatief hoogstaande producten en materialen waar we 100% achter staan !

Janet Stikvoort: “Schoonmaakwerkzaamheden als hobby’, dat zullen niet veel mensen zeggen. Voor mij geldt dat ik, inmiddels samen met mijn team van medewerkers, al ruim 20 jaar dit werk met erg veel plezier verzorg. Voor de start van Ja-Netjes in 2002 werkte ik als manager bij een schoonmaakbedrijf. Toen al wist ik: “Wanneer ik ooit mijn eigen bedrijf begin, zet ik een streepje tussen de letters van mijn naam en nog meer dan ik nu kan en mag de puntjes op de i waar het gaat om schoonmaakwerk. Natuurlijk kunnen ondernemers of particulieren ons inhuren voor periodiek schoonmaakwerk, maar we investeren vooral in langdurig en prettig contact met onze opdrachtgevers, onder andere door altijd te werken met vaste schoonmakers per locaties.”

‘Ja-netjes’, betekent niet alleen dat u een schoonmaakbedrijf in de arm neemt dat vakkundig schoonmaakt, de juiste papieren, het juiste materieel en de juiste kwalificaties in huis heeft, maar ook dat medewerkers prettig communiceren met opdrachtgevers, zich als gast gedragen op de werklocaties en nét even dat stapje extra zetten: correct, goed gehumeurd en professioneel.

Ja-Netjes heeft als werkgebied Almere, Blaricum, Laren, Soest en Amersfoort e.o. en verzorgt vooral schoonmaakdiensten binnen de zakelijke markt in kantoren, winkels, restaurants, bedrijfspanden en scholen.