Kantoorreiniging

Schoonmaakbedrijf Ja-Netjes heeft een lange historie binnen de schoonmaakbranche. Dat lukt alleen wanneer je als schoonmaakdienst of medewerker kunt voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Onze vaste en nieuwe klanten waarderen ons werk dankzij de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, stiptheid, zorgzaamheid en de prettige communicatie.

  • Periodiek interieurverzorging kantoren
  • Dagelijkse interieurverzorging kantoren
  • Vaste kracht(en) op uw locatie
  • Ruim 20 jaar ervaring

Dat we kwaliteit in schoonmaakdiensten leveren, is een vanzelfsprekendheid waar we letterlijk niet te veel woorden aan vuil willen maken. Het is ons vak, en we zorgen dat we daar goed in zijn. De meerwaarde van Ja-Netjes zit hem in het plezier dat we in onze werkzaamheden hebben. We begrijpen dat u prettige, discrete schoonmaakmedewerkers over de vloer wilt hebben die respectvol en veilig werken net zo vanzelfsprekend vinden als een goede kennis van materieel en werkwijze.

Ja-Netjes levert schoonmaakdiensten voor kantoorpanden in Almere, Blaricum, Laren, Soest en Amersfoort e.o. We zorgen ervoor dat u als bedrijf een vast gezicht of vaste gezichten als schoonmaakmedewerker(s) heeft. U kunt ons benaderen voor periodiek of dagelijks schoonmaakwerk. U zult merken dat we een prettig contact nastreven en investeren in een langdurige samenwerking. Tot nu toe slagen we hierin. Klanten worden bij Ja-netjes al snel vaste klanten.