Schoonmaakbedrijf Ja-Netjes is vooral actief binnen de zakelijke markt in de regio’s Almere, Blaricum, Laren, Soest en Amersfoort e.o. Hieronder vindt u een aantal van onze diensten. Spreekt ons bedrijf u aan, maar heeft u ander schoonmaakuitdagingen waar u een professional voor wilt inhuren? Neem dan gerust contact op. We kijken graag wat we (binnen ons netwerk) voor u kunnen doen.

Lees meer...

Schoonmaakbedrijf Ja-Netjes heeft een lange historie binnen de schoonmaakbranche. Dat lukt alleen wanneer je als schoonmaakdienst of medewerker kunt voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Onze vaste en nieuwe klanten waarderen ons werk dankzij de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, stiptheid, zorgzaamheid en de prettige communicatie.

Lees meer...

Schoonmaakbedrijf Ja-Netjes is met name te vinden binnen de zakelijke markt waar we schoonmaakdiensten leveren voor kantoren, bedrijven en restaurants. Soms gaat het om bedrijven van een aantal verdiepingen, soms alleen om het sanitaire deel van een klein bedrijf. Welke schoonmaakdienst u ook zoekt, wij kunnen het voor u verzorgen.

Lees meer...